• Organizacja pracy w hotelarstwie. Hotelarstwo. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Tom II. Część 1

Organizacja pracy w hotelarstwie. Hotelarstwo. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Tom II. Część 1

Brak towaru
42.05
Wpisz swój e-mail
Opinie
Ilość w opakowaniu 55 szt.
Wysyłka w ciągu 4 dni robocze
Cena przesyłki 13.69
Paczkomaty InPost 13.69
Dostępność 0 szt.
Waga 0.35 kg
ISBN 9788302148309
Zostaw telefon

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa. Realizuje treści z zakresu kwalifikacji T.11 (Planowanie i realizacja usług w recepcji).

Ten bogato ilustrowany podręcznik to kompendium wiedzy o pracy w branży hotelarskiej. Szczegółowo omówiono w nim zasady standaryzacji obiektów noclegowych. Przedstawiono charakterystykę bazy noclegowej w Polsce i dokładnie opisano największe sieci hotelowe, z uwzględnieniem dynamiki zmian od końca XX wieku. Zaprezentowano główne organizacje hotelarskie. Zamieszczono liczne zdjęcia najpopularniejszych hoteli świata. Wiedzę podstawową przepleciono ciekawostkami z cyklu: „Warto wiedzieć”. Słowniczek terminów branżowych pozwoli uporządkować wiedzę, a pytania kontrolne pomogą uczniowi sprawdzić jej poziom.

Stan Nowy
Rodzaj tradycyjny podręcznik
Rok wydania 2020
Klasa wieloletnie
Okładka miękka
Wydawnictwo WSIP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne

Barbara Cymańska-Garbowska, Danuta Witrykus, Grzegorz Wolak, Jadwiga Pietras

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Podobne produkty
  • Sklep zamknięty

Sklep tymczasowo niedostępny