• Organizacja produkcji gastronomicznej. Kwalifikacja T.15. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych

Organizacja produkcji gastronomicznej. Kwalifikacja T.15. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych

Brak towaru
38.81
Wpisz swój e-mail
Opinie
Ilość w opakowaniu 55 szt.
Wysyłka w ciągu 4 dni robocze
Cena przesyłki 13.69
Paczkomaty InPost 13.69
Dostępność 0 szt.
Waga 0.35 kg
ISBN 9788302150388
Zostaw telefon

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu drugiej części kwalifikacji T.15 (Organizacja produkcji gastronomicznej).

Autorki wyczerpująco omówiły tematy dotyczące planowania produkcji, organizacji oraz kontroli produkcji potraw i napojów, receptur i kart menu, kalkulacji cen oferty gastronomicznej. Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym wzbogacono ilustracjami, schematami, tabelami, rysunkami, co pomoże uczniowi szybko i efektywnie przyswoić wiedzę. Pytania kontrolne pozwolą zaś sprawdzić jej poziom.

Stan Nowy
Rodzaj tradycyjny podręcznik
Rok wydania 2020
Klasa wieloletnie, 1
Okładka miękka
Wydawnictwo WSIP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne

Renata Szajna, Danuta Ławniczak

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Podobne produkty