• Organizacja żywienia i usług gastr HGT.12 Cz2 WSIP

48.24
szt. Do przechowalni
Opinie
Wysyłka w ciągu 3
Cena przesyłki 12
Paczkomaty InPost 12
Dostępność 6 szt.
Waga 0.35 kg
ISBN 9788302190674

Zamówienie telefoniczne: 690548113

Zostaw telefon

Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Część 2 Marzanna Zienkiewicz, Joanna Duda, Sebastian Krzywda,

ISBN 9788302190674

Podręcznik przedstawia najnowsze trendy w usługach gastronomicznych. Pokazuje nowatorskie rozwiązania zarówno pod względem sztuki kulinarnej (kuchnia fusion , kuchnia molekularna), jak i świadczenia usług (bufety i przyjęcia tematyczne, catering przygotowany pod kątem specyfiki firmy). Autorzy przybliżają zagadnienia za pomocą licznych przykładów, dzięki czemu pokazują, jak teoria przekłada się na praktykę.

Publikacja omawia również zagadnienie związane z BHP systemy bezpieczeństwa w zakładach gastronomicznych (HACCP, GMP, GHP), KPS sposoby radzenia sobie z różnym typem gości, metody łagodzenia konfliktów, sposoby radzenia sobie ze stresem, oraz OMZ rolę lidera zespołu, specyfikę pracy zespołowej itp.
Liczne przykłady, wzory dokumentów, ilustracje i propozycje pracy projektowej sprawiają, że podręcznik nie tylko przygotuje do egzaminu, ale też do pełnego i satysfakcjonującego życia zawodowego.
Oprócz słowniczka terminów w trzech językach (polskim, angielskim i niemieckim) publikacja zawiera też słowniczek podstawowych zwrotów, które mogą się przydać w obsłudze gości zagranicznych.

Stan Nowy
Rodzaj tradycyjny podręcznik
Rok wydania 2021 (3)
Klasa 1, wieloletnie
Okładka miękka
Wydawnictwo WSIP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.