• Podstawy gastronomii i technologii żywności. Część 1. Podstawy gastronomii. Podręcznik do nauki zawodów z branży gastronomicznej

Podstawy gastronomii i technologii żywności. Część 1. Podstawy gastronomii. Podręcznik do nauki zawodów z branży gastronomicznej

40.87
szt. Do przechowalni
Opinie
Ilość w opakowaniu 55 szt.
Wysyłka w ciągu 4 dni robocze
Cena przesyłki 12
Paczkomaty InPost 12
Dostępność 11 szt.
Waga 0.35 kg
ISBN 9788302167812
Zostaw telefon

Podręcznik pomaga zdobyć wiedzę i opanować umiejętności wyszczególnione w Podstawie kształcenia w zawodzie . Stanowią one podbudowę do kształcenia w zawodach: kucharz, technik żywienia i usług gastronomicznych.

Publikacja koncentruje się na takich efektach kształcenia jak: racjonalne gospodarowanie surowcami i odpadami, rozpoznawanie instalacji i urządzeń w zakładach gastronomicznych, postępowanie zgodnie z instrukcjami obsługi.

Dla przyszłych kucharzy i techników żywienia bardzo przydatne będą wzory dokumentacji zgodnej z systemem HACCP stosowanej w zakładach gastronomicznych. Atutem publikacji jest też bogaty materiał uzupełniający, którego znajomość będzie pomocna podczas egzaminu praktycznego.

Rysunki ułatwiają zrozumienie trudniejszych zagadnień i prezentują oznaczenia stosowane w gastronomii.

Stan Nowy
Rodzaj tradycyjny podręcznik
Rok wydania 2020
Klasa wieloletnie, 1
Okładka miękka
Wydawnictwo WSIP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne

Anna Kmiołek

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.