• Podstawy hotelarstwa i usługi dodatkowe. Podręcznik

45.85
szt. Do przechowalni
Opinie
Wysyłka w ciągu 3 dni robocze.
Cena przesyłki 12
Paczkomaty InPost 12
Dostępność 11 szt.
Waga 0.35 kg
ISBN 9788302136320
Zostaw telefon

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa. Realizuje treści z zakresu3. części kwalifikacji T.12.(Organizacja usług dodatkowych w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie).

Autorzy zaprezentowali informacje dotyczące przyjmowania i realizacji zamówień usług dodatkowych, ich organizowania, sporządzania dokumentacji, rozróżniania kategorii i form turystyki oraz klasyfikowania obiektów hotelarskich. Wiedzę teoretyczną wsparli licznymi przykładami, dokumentami, ćwiczeniami i ilustracjami, które wskazują sposoby praktycznego zastosowania teorii.

Stan Nowy
Rodzaj tradycyjny podręcznik
Rok wydania 2020
Klasa wieloletnie
Okładka miękka
Wydawnictwo WSIP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne

Witold Drogoń, Bożena Granecka-Wrzosek

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.