-
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów Technologia gastronomiczna część 1


Symbol:
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów Technologia gastronom
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Technologia gastronomiczna. Część 1
Wpisz swój e-mail |
Opinie | |
Ilość w opakowaniu | 55 szt. |
Wysyłka w ciągu | 4 dni robocze |
Cena przesyłki | 13.69 |
Dostępność |
|
Waga | 0.35 kg |
Kod kreskowy | 159203 |
ISBN | 9788302135880 |
WSIP | 9788302135880 |
Zostaw telefon |
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu drugiej części kwalifikacji T.6 (Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów).
Publikacja pozwala zdobyć wiedzę i umiejętności potrzebne do przeprowadzania gastronomicznych procesów technologicznych oraz przygotowywania potraw z warzyw, ziemniaków, grzybów, owoców, przetworów mlecznych, produktów zbożowych, mięsa, drobiu, ryb, a także posiłków półmięsnych i wegetariańskich. Liczne ilustracje ułatwiają zapamiętanie ważniejszych treści.
Stan | Nowy |
Rodzaj | tradycyjny podręcznik |
Rok wydania | 2020 |
Klasa | wieloletnie, 1 |
Okładka | miękka |
Wydawnictwo | WSIP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne |
Anna Kmiołek
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.