• Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów Technologia gastronomiczna część 2 Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia...

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Technologia gastronomiczna. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gast

Brak towaru
44.21
Wpisz swój e-mail
Opinie
Ilość w opakowaniu 55 szt.
Wysyłka w ciągu 4 dni robocze
Cena przesyłki 13.69
Paczkomaty InPost 13.69
Dostępność 0 szt.
Waga 0.35 kg
ISBN 9788302135897
Zostaw telefon

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu drugiej części kwalifikacji T.6 (Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów).

Publikacja pozwala zdobyć wiedzę i umiejętności potrzebne do przygotowywania przekąsek, zup, deserów, napojów zimnych, gorących i alkoholowych, potraw dietetycznych, narodowych, regionalnych oraz posiłków codziennych i okolicznościowych. Liczne ilustracje ułatwiają zapamiętanie ważniejszych treści.

Stan Nowy
Rodzaj tradycyjny podręcznik
Rok wydania 2020
Klasa wieloletnie, 1
Okładka miękka
Wydawnictwo WSIP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne

Marzanna Zienkiewicz

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Podobne produkty
  • Sklep zamknięty

Sklep tymczasowo niedostępny