• Technologie produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Tom II. Część 1

38.87
szt. Do przechowalni
Opinie
Wysyłka w ciągu 3 dni robocze.
Cena przesyłki 12
Paczkomaty InPost 12
Dostępność 8 szt.
Waga 0.35 kg
ISBN 9788302147180
Zostaw telefon

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach technik technologii żywności i cukiernik

Autorka wyczerpująco opisała zasady bezpiecznego funkcjonowania zakładu cukierniczego oraz typowe wyroby ciastkarskie. Uczeń ma szansę wykonać samodzielnie każdy rodzaj produktu, korzystając z gotowego przepisu i procedur, które często uwzględniają różnice w wyposażeniu szkolnych pracowni. Kontrolę umiejętności praktycznych wspomagają tabele z zestawieniem wad, które powstały w wyrobach na skutek błędów najczęściej popełnianych w procesie produkcji. Pytania na zakończenie rozdziałów pozwalają nie tylko sprawdzić wiedzę, lecz także zachęcić ucznia do doskonalenia umiejętności. W podręczniku zamieszczono liczne ilustracje i zdjęcia.

Stan Nowy
Rodzaj tradycyjny podręcznik
Rok wydania 2020, 2021 (3)
Klasa 1, wieloletnie
Okładka miękka
Wydawnictwo WSIP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne

Hanna Górska-Warsewicz, Beata Sawicka, Teresa Mikulska

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.