• Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa

Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa

Brak towaru
47.45
Wpisz swój e-mail
Opinie
Ilość w opakowaniu 55 szt.
Wysyłka w ciągu 4 dni robocze
Cena przesyłki 13.69
Paczkomaty InPost 13.69
Dostępność 0 szt.
Waga 0.35 kg
ISBN 9788302136344
Zostaw telefon

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa. Realizuje treści z zakresu drugiej części kwalifikacji T.12(Przygotowywanie i podawanie śniadań).

Autorka publikacji w przystępny sposób przedstawia informacje dotyczące zasad zdrowego żywienia, przechowywania żywności, bielizny i zastawy stołowej, sporządzania jadłospisów, rozróżniania śniadań hotelowych i sposobów ich podawania. Wiedzę teoretyczną wspiera licznymi przykładami, ćwiczeniami i ilustracjami. 

Stan Nowy
Rodzaj tradycyjny podręcznik
Rok wydania 2020
Klasa wieloletnie
Okładka miękka
Wydawnictwo WSIP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne

Bożena Granecka-Wrzosek

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Podobne produkty