-
Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa


Symbol:
Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Podręcznik do nauki zawodu tec
Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa
Wpisz swój e-mail |
Opinie | |
Ilość w opakowaniu | 55 szt. |
Wysyłka w ciągu | 4 dni robocze |
Cena przesyłki | 13.69 |
Dostępność |
|
Waga | 0.35 kg |
Kod kreskowy | 161205 |
ISBN | 9788302136344 |
WSIP | 9788302136344 |
Zostaw telefon |
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa. Realizuje treści z zakresu drugiej części kwalifikacji T.12(Przygotowywanie i podawanie śniadań).
Autorka publikacji w przystępny sposób przedstawia informacje dotyczące zasad zdrowego żywienia, przechowywania żywności, bielizny i zastawy stołowej, sporządzania jadłospisów, rozróżniania śniadań hotelowych i sposobów ich podawania. Wiedzę teoretyczną wspiera licznymi przykładami, ćwiczeniami i ilustracjami.
Stan | Nowy |
Rodzaj | tradycyjny podręcznik |
Rok wydania | 2020 |
Klasa | wieloletnie |
Okładka | miękka |
Wydawnictwo | WSIP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne |
Bożena Granecka-Wrzosek
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.