• Wyposażenie i zasady bezp. w gastronomii 1 WSiP

45.24
szt. Do przechowalni
Opinie
Wysyłka w ciągu 3
Cena przesyłki 12
Paczkomaty InPost 12
Dostępność 1 szt.
Waga 0.35 kg
ISBN 9788302147364

Zamówienie telefoniczne: 690548113

Zostaw telefon

Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii.Tom I Agnieszka Kasperek, Marzanna Kondratowicz

ISBN 9788302147364

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz. ;
Autorki wyczerpująco opisały i zilustrowały urządzenia stosowane w branży gastronomicznej, zarówno najpopularniejsze, jak i te, które dopiero wchodzą do powszechnego użytku. Wskazały błędy najczęściej popełniane podczas obsługi maszyn. Przybliżyły zagadnienia związane z BHP i szczegółowo przedstawiły reguły udzielania pierwszej pomocy. Publikacja przygotowuje ucznia do pracy w różnych zakładach gastronomicznych.

Stan Nowy
Rodzaj tradycyjny podręcznik
Rok wydania 2020
Klasa 1
Okładka miękka
Wydawnictwo WSIP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.